Искате да го накарате да се влюби във вас, но

...
 
 
Искате да го накарате да се влюби във вас, но
Коментари Харесай

Как да накарате мъжа Овен да се влюби във вас и как да разберете, че сте влезли под кожата му?

 

 

Искате да го накарате да се влюби във вас, само че единственото, което знаете за него, е неговата зодия? Не се тормозете ненужно! Ние сме тук, с цел да ви помогнем. Вероятно сте човек, който не желае да съблазни някого, единствено с цел да се разсъни в студено легло на идната заран. Искате той в действителност да се влюби във вас.

Този човек ви интригува. Той е всичко, което в миналото сте желали. Но не знаете от кое място да започнете. Бихте желали да го накарате да се влюби във вас, само че не знаете по какъв начин да се сближите с него.

Единственото, което знаете за него, са дребни фрагменти от персоналния му живот и те не ви дават доста информация.

И по този начин, ето ви, търсите отговори, а нашите астролози ще ви ги дадат. Всяка зодия е привлечена от разнообразни неща, тъй че не бързайте с нищо, без да знаете какво тъкмо да вършиме.

 

Ако той е зодия Овен – не бъди прекомерно въздържана. Овенът е огнен знак и те изпитват доста интензивни страсти.

Ако искащ да накараш мъж Овен да се влюби в теб, не сдържай същинското си аз.

Знаем, че си мислиш, че е доста неловко да се смееш толкоз мощно, когато го срещнеш за първи път. Мозъкът ти споделя да бъдеш по-чувствителна и мека, само че той не желае това.

Мъжът Овен ще се радва да бъде преследван и обича да му вършат похвали, тъй че направете го.

Знаем, че евентуално това е отвън зоната ти на комфорт, само че направи първата крачка и по-късно направи няколко крачки обратно. После гледай какво се случва.

След като спреш да му обръщате внимание, откакто спреш да го преследваш, той ще тича след теб като вманиачен.

Разбира се, това не значи, че би трябвало да го игнорирате по някакъв позорен метод. Ако се почувства обиден, ой ще се отдалечи от теб по-бързо, в сравнение с можеш да мигнеш.

 

Как да разберете, че мъжът Овен си пада по вас? Следете за тези няколко знака.

 

Той няма да ви държи „ на мрачно “

След като мъжът Овен се влюби, няма да му отнеме доста време  да признае възприятията си към вас. Овенът ще направи всичко допустимо, с цел да бъде откровен и почтен с вас.

 

 

Не се обиждайте, в случай че мъжът Овен не поставя старания да ви опознае по-добре първоначално. Когато най-сетне го извършите публично и започнете връзка, тогава ще видите другата му страна.

 

Всеки ден той ще прави всичко допустимо, с цел да ви потвърди, че сте негова единствена.

 

Той ще прекарва доста време с вас

Влюбеният мъж Овен ще зареже всичко, с цел да прекара колкото се може повече време с вас. Това е един от най-очевидните знаци, че мъжът Овен ви харесва скрито.

Овенът не обича да прекарва времето си у дома, гледайки филми и да не прави нищо. Той не е подобен вид човек. Но това не се случва, когато се влюби.

Да бъдеш по отношение на мъж, роден под тази зодия, значи, че ще има доста спонтанност. Трябва да сте подготвени да излезете от зоната си на комфорт и да се опитате да поддържате темпото му.

Положителната страна е, че в никакъв случай няма да се отегчите в тази връзка, защото Овенът е цялостен с изненади, когато е влюбен.

 

Той ще задава доста въпроси, предизвикващи размисъл

Мъжът Овен ще постави доста старания, с цел да знае всичко за вас. Обикновено те натъртват доста на съвместимостта, по тази причина той ще желае да ви опознае добре.

Освен това те са в действителност любопитни по природа и въобще не са срамежливи. Така че, в случай че той ви харесва, тогава можете да очаквате от него да ви зададе доста въпроси, провокиращи размисъл.

Това е един от ясните знаци, че мъжът Овен ви харесва. Той ще е припрян да разбере най-дълбоките ви секрети, фантазии и всеки един подробност от живота ви.

Друг много явен знак, че сте спечелили сърцето на мъжа Овен, е когато той ви слуша доста деликатно. Ако той попива всяка ваша дума, тогава можете да сте сигурни, че той в действителност ви харесва.

 

Друг знак, че мъжът Овен ви харесва, е когато ви кани да го придружите на значими събития в живота му. Независимо дали е неговият рожден ден, фамилно събиране или някакъв празник, той ще желае да прекара колкото се може повече време с вас.

 

Една от най-често срещаните личностни черти на Овена е, че те не приказват гласно за възприятията си. Те са по-малко сантиментални спрямо някои други огнени и слънчеви знаци.

 

 

Въпреки това, това не значи, че той има усеща към вас. Вместо това той ще ви покаже това посредством своите дейности и езика на тялото си.

Всеки път, когато двамата отидете на среща, той ще се държи като благородник и ще отвори вратата за вас, ще ви купи цветя и ще се увери, че ще се приберете у дома безвредно.

Много е прелестно да си в наличието на мъж Овен, тъй като той знае по какъв начин да озари стаята.

Неговите дейности са повече от задоволителни, с цел да сте сигурни, че той има мощни усеща към вас. Така че, в случай че видите, че той поставя малко повече старания от това, с което сте привикнали от другите момчета, знайте, че вашият сексапил го е превзел изцяло.

 

Той ще ви изпраща дълги сантиментални известия

Ако получавате дълги сантиментални смс-и от него, тогава можете да сте сигурни, че сте влезнали под кожата на мъжа Овен! Той прави това, тъй като желае да ви впечатли и да покаже, че има и уязвима страна.

Имайте поради, че задачата на тези дълги сантиментални известия е, че той да желае да ви накара да се почувствате ценени и специфични. Това е най-хубавото доказателство, че той е решен да ви направи своя другарка. Не се срамувайте да отговорите. Изразявайте страстите си свободно и той ще ви почита още повече за това.

 

Той ще бъде великодушен

Като цяло мъжете Овен не са известни със своята благотворителност. Те обичат да държат избрани неща за себе си.

Така че, в случай че той показа нещо с вас, даже в случай че е нещо толкоз просто като ядене, това значи, че се грижи за вас.

 

Понякога ще бъде ревностен и притежателен

Мъж, роден под зодия Овен, мъчно се оправя с нрава си. Не обича, когато нещата не вървят по метода, по който е възнамерявал.

Освен това ще видите разочарованието му, в случай че сте към други мъже. Той ще ревнува и ще се бори за вас, даже когато няма причина за това.

Всички ще знаят, че значите доста за него и той няма да има проблем да покаже това. Както казахме преди, той ще бъде малко притежателен, само че единствено тъй като не желае да ви загуби.

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР